Laptop reparaties

Een oplossing voor elk laptopprobleem

Ervaart u problemen met uw laptop? SMC-Repair heeft de oplossing! SMC-Repair is gespecialiseerd in laptop reparatie. U kunt ervan uitgaan dat uw laptop professioneel wordt hersteld. Alle merken laptops en praktisch alle onderdelen zijn door SMC-Repair te repareren. Door de uitstekende kennis op het gebied van elektronica kunnen reparaties tot in de kleinste details worden uitgevoerd.

U hoeft zich geen zorgen te maken over dataverlies. De laptop reparatie werkzaamheden worden pas gestart nadat in overleg een back-up is gemaakt van de bestaande harde schrijf.

Klaar terwijl u wacht

Voor een snelle laptop reparatie bent u bij SMC-Repair aan het juiste adres. Wij halen uw laptop op en leveren hem na reparatie weer af. Onder voorbehoud dat de nodige onderdelen voorradig c.q. leverbaar zijn.

Afspraak maken voor laptop reparatie?

Functioneert uw laptop niet naar behoren en wilt u hem snel, professioneel en voordelig laten herstellen? SMC-Repair doet dit voor u! Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het contactformulier of via:

Tel: 078-6399776
E-mail: info@smc-repair.nl

Online een afspraak maken is ook mogelijk.