Smartphone reparatie

Vakkundig & voordelig

Smartphone laten vallen en is het scherm kapot? Of mankeert er iets aan een ander onderdeel? Laat je smartphone herstellen door SMC-Repair te Dordrecht. SMC-Repair heeft jarenlange ervaring met smartphone reparatie. De monteurs herstellen uw smartphone snel, adequaat en vakkundig. Dit alles met de beste onderdelen en tegen een scherpe prijs.

Snel weer online

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse bestaan. De smartphone wordt gebruikt om te bellen, whatsappen, parkeren, social media bij te houden, bankzaken te regelen en ga zo verder. Een feit is dat we niet meer zonder onze telefoon kunnen, dit maakt snelle smartphone reparatie meer dan essentieel. Daarom is SMC-Repair gestart met een Hotfix Center. De kracht van het Hotfix Center is eenvoudig; u kunt wachten op de reparatie en uw telefoon is na circa 30 tot 60 minuten weer operationeel en volledig gereinigd. Uiteraard onder voorbehoud dat de benodigde onderdelen voorradig zijn.

Afspraak maken voor smartphone reparatie?

Voor een snelle, professionele en voordelige smartphone reparatie bent u bij SMC-Repair aan het juiste adres. Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het contactformulier of via:

Tel: 078-6399776
E-mail: info@smc-repair.nl

Online een afspraak maken is ook mogelijk.